start2 (0)
120266,120590,
2017-04-28
  Reserveer vanaf nu de volledig bijgewerkte nieuwe edities 2017  
 
 
NIEUW
 
 
VAKGEBIEDEN
 
 
DATABANKEN
 
 
OPLEIDINGEN
 
 
TIJDSCHRIFTEN
 
 
REEKSEN
 
 
 
 
 
 

Almanak Vennootschapsbelasting - 2017

Uitgever : Larcier Business

Almanak Vennootschapsbelasting is de meest betrouwbare en actuele gids voor al uw dagelijkse vragen bij het invullen van de aangifte. De ingewikkelde materie wordt hier op een compacte en in een verstaanbare taal uitgelegd. Eenmalige aankoop of abonnement

 
Papieren versie
verkrijgbaar
€ 83,74
 
 
Beschrijving
 
 
Inhoudstafel
 
 
Technische
fiche
 
 
Auteurs
 
 
Uittreksels
 
 
Downloads
 
 
Recensies
 
 
Suggesties
 
 

PROMO – PROMO – PROMO : Reserveer vanaf nu de volledig bijgewerkte nieuwe editie 2017 en geniet van onze voordeelprijs : € 83.74 incl. btw (ipv € 115,54 incl. btw).

**********************

Zowel gids als leidraad
Almanak Vennootschapsbelasting 2017 richt zich naar drie doelgroepen:
– de gespecialiseerde  scalist, die niet alles in zijn geheugen kan blijven prenten en die graag een compacte gids bij zich heeft voor een eerste consultatie;
– de accountant-boekhouder binnen de vennootschap, die een beroep doet op een specialist, maar die een leidraad nodig heeft zodat hij zijn voorbereidende werkzaamheden degelijk kan uitvoeren;
– de bedrijfsleider en de aandeelhouder, zodat hij met kennis van zaken in overleg kan treden met zijn accountant of externe deskundige.

Een compacte publicatie betekent dat niet altijd de volledigheid wordt beoogd, maar steeds wordt gezocht naar de praktische bruikbaarheid. Uitgebreidere informatie vindt u terug in de databank Lexfin (voor meer info: www.lexfin.be).

De meest betrouwbare en actuele gids voor het invullen van de aangifte

De editie 2017 is volledig bijgewerkt met de belangrijkste rechtspraak, parlementaire vragen en administratieve circulaires die werden uitgebracht in 2016.

Een praktische en logische opbouw
De Almanak Vennootschapsbelasting is opgebouwd volgens de aangifte zelf. Handiger kan dus niet. Een ideale gids om altijd en overal bij de hand te hebben.

Verwante materies
De Almanak beperkt zich niet tot de vennootschapsbelasting zelf. Ook de procedurele aspecten en de  scaliteit van de inkomsten van een bedrijfsleider komen aan bod.

Een schat aan informatie tegen een lage prijs
Kortom, de Almanak biedt u in een compacte vorm een schat aan informatie tegen een lage prijs. Dat verklaart het stijgende succes van deze uitgave over de afgelopen eenentwintig jaar.

==========

Dit boek is ook verkrijgbaar in abonnementsformule (10% korting op de prijs van het boek).
Voor inlichtingen over de abonnementen gelieve contact op te nemen met onze klantendienst via professional@larciergroup.com of 0800 39 067.