start2 (0)
120266,120590,
2017-04-27
  Reserveer vanaf nu de volledig bijgewerkte nieuwe edities 2017  
 
 
NIEUW
 
 
VAKGEBIEDEN
 
 
DATABANKEN
 
 
OPLEIDINGEN
 
 
TIJDSCHRIFTEN
 
 
REEKSEN
 
 
 
 
 
 

Almanak Vennootschapsbelasting - 2017

Uitgever : Larcier Business

Almanak Vennootschapsbelasting is de meest betrouwbare en actuele gids voor al uw dagelijkse vragen bij het invullen van de aangifte. De ingewikkelde materie wordt hier op een compacte en in een verstaanbare taal uitgelegd. Eenmalige aankoop of abonnement

 
Papieren versie
te verschijnen
€ 83,74
 
 
Beschrijving
 
 
Inhoudstafel
 
 
Technische
fiche
 
 
Auteurs
 
 
Uittreksels
 
 
Downloads
 
 
Recensies
 
 
Suggesties
 
 

PROMO – PROMO – PROMO : Reserveer vanaf nu de volledig bijgewerkte nieuwe editie 2017 en geniet van onze voordeelprijs : € 83.74 incl. btw (ipv € 115,54 incl. btw).

**********************

Almanak Vennootschapsbelasting is de meest betrouwbare en actuele gids voor al uw dagelijkse vragen bij het invullen van de aangifte. De ingewikkelde materie wordt hier op een compacte en in een verstaanbare taal uitgelegd.

Het eerste deel behandelt de vennootschapsbelasting zelf. Het tweede deel bespreekt de procedurele aspecten en het laatste deel heeft aandacht voor de fiscaliteit van de inkomsten van bedrijfsleiders (huurherkwalificatie, voordelen van alle aard ...).

Zowel voor de gespecialiseerde fiscalist, als voor de accountant-boekhouder is Vennootschapsbelastingalmanak geschikt.

Maar ook de bedrijfsleider en de aandeelhouder die met kennis van zaken willen overleggen met de accountant of externe deskundige vinden hier wat ze zoeken.

Almanak Vennootschapsbelasting is dan ook gericht op de praktische bruikbaarheid. Daarvoor is hij opgebouwd als de aangifte zelf en wordt hij jaarlijks geactualiseerd met de belangrijkste rechtspraak, parlementaire vragen en administratieve circulaties uit het voorbije jaar.

Als extra komen de procedurele aspecten en de fiscaliteit van de inkomsten van een bedrijfsleider aan bod.

==========

Dit boek is ook verkrijgbaar in abonnementsformule (10% korting op de prijs van het boek).
Voor inlichtingen over de abonnementen gelieve contact op te nemen met onze klantendienst via professional@larciergroup.com of 0800 39 067.