start2 (0)
120266,120590,
2017-05-08
  Reserveer vanaf nu de volledig bijgewerkte nieuwe edities 2017  
 
 
NIEUW
 
 
VAKGEBIEDEN
 
 
DATABANKEN
 
 
OPLEIDINGEN
 
 
TIJDSCHRIFTEN
 
 
REEKSEN
 
 
 
 
 
 

Belastingalmanak - 2017

Uitgever : Larcier Business

De Belastingalmanak is de onmisbare leidraad bij het invullen van de belastingaangifte. Zodat u maximaal kunt optimaliseren en besparen. Eenmalige aankoop of abonnement.

 
Papieren versie
verkrijgbaar
€ 36,00
 
 
Beschrijving
 
 
Inhoudstafel
 
 
Technische
fiche
 
 
Auteurs
 
 
Uittreksels
 
 
Downloads
 
 
Recensies
 
 
Suggesties
 
 

PROMO – PROMO – PROMO : Reserveer vanaf nu de volledig bijgewerkte nieuwe editie 2017 en geniet van onze voordeelprijs : € 36 incl. btw.

De Belastingalmanak voorstellen is niet meer nodig. Al meer dan 40 jaar is dit boek de onmisbare leidraad bij het invullen van de belastingaangifte. Het boek is in meerdere opzichten uniek. Temeer omdat het zowel zijn weg vindt naar de particulier die zijn aangifte voorbereidt als naar de accountant, de boekhouder en de belastingconsulent die van fiscaal advies geven hun beroep hebben gemaakt. Dat pleit voor het boek: het is dus en volledig én toegankelijk. Precies wat het hoort te zijn. De Standaard Belastingalmanak staat ook dit jaar weer boordevol weetjes, tips en aanbevelingen. In het boek vindt u vak per vak een heldere toelichting. In aparte hoofdstukken krijgt u praktische informatie voor de meer complexe gevallen. Ook voor aanslagjaar 2017 kunt u rekenen op onze kennis. Dat is een belofte sinds jaar en dag.

==========

Dit boek is ook verkrijgbaar in abonnementsformule (10% korting op de prijs van het boek).
Voor inlichtingen over de abonnementen gelieve contact op te nemen met onze klantendienst via professional@larciergroup.com of 0800 39 067.