Reserveer vanaf nu de volledig bijgewerkte nieuwe edities 2017  
 
 
NIEUW
 
 
VAKGEBIEDEN
 
 
DATABANKEN
 
 
OPLEIDINGEN
 
 
TIJDSCHRIFTEN
 
 
REEKSEN
 
 
 
 
 

Ontdek wat wij voor onze klanten gerealiseerd hebben
 
 
1914-1918
          Vlaamse Overheid : 1914-1918 100 jaar later

De Vlaamse Overheid neemt het voortouw om in 2014-2018 de Eerste Wereldoorlog te herdenken.

In opdracht van het Departement internationaal Vlaanderen van de Vlaamse Overheid creëerde Larcier Business (toen nog Standaard Uitgeverij Professional) daarom een uniek nieuw boek.

‘1914-1918: 100 jaar later’ vertelt hoe de Eerste Wereldoorlog de hele wereld door elkaar schudde en hoe uit de assen van de gruwelijke oorlog een nieuwe wereld ontstond. Uit de modder en de ellende in Vlaanderen groeiden daarna het algemene stemrecht en de emancipatiebewegingen. Acht verhalen in dit boek vertellen hoe in Vlaanderen de nieuwe wereld een gezicht kreeg. Deze worden verteld door de leden van het Beschermcomité. Zeven ambassadeurs in België vertellen hoe hun land terugdenkt aan hoe landgenoten hier vochten.

Met ‘1914-1918: 100 jaar later’ van Katrien Steyaert en Katrijn Van Giel ondersteunt de Vlaamse Overheid haar internationale diplomatieke inspanningen voor vrede en democratische vooruitgang. Het boek verscheen in het Nederlands en het Engels. Het is verkrijgbaar in de boekhandel en wordt door de Vlaamse Overheid binnen haar netwerk verspreid.

"Het boek geeft een serene terugblik op een gezamenlijke geschiedenis met interviews, persoonlijke verhalen en met oog op de toekomst."
Koen Verlaeckt, Secretaris-Generaal, Departement internationaal Vlaanderen
 
 
KBC

 

           KBC

KBC vroeg ons om hun communicatie te herzien voor hun belangrijke klanten in het segment Private Banking. Die krijgen heel wat informatie van KBC over beleggingen, wetgeving en financiële strategieën.
Maar dat mocht sterker, spannender, frisser.

Het resultaat is een nieuwe aanpak met drie nieuwe magazines. Die worden gemaakt in een voortdurende dialoog tussen de redactie van Larcier Business en de communicatiespecialisten van KBC Private Banking.
 
"Larcier Business brengt ons rijke verhalen over het vermogen van mensen. En dat weten de KBC Private Banking-cliënten te waarderen."
Achille Boeyé, Annemie Meulemans, KBC Private Banking


Download een voorbeeldnummer

 

 
Accountancy & Tax          Accountancy & Tax
Tijdschrift van het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten
 
Word auteur
Agenda
20 april 2017 (Gent) of 26 april 2017 (Antwerpen)
Gent of Antwerpen
mei en juni
Gent, Antwerpen of Hasselt
 
Nieuwsbrieven
Raadpleeg de volledige lijst en schrijf u in op de gewenste nieuwsbrieven!
 
 
 
RSS-feed
Bekijk de lijst...............